מצרכים:
כף שמן
2 שיני שום מרוסקות
6 עגבניות חתוכות (לא חייב קלופות אך מומלץ)
2 פלפלים חריפים
3 פלפלים אדומים חתוכים
3 כפות של רסק עגבניות
מלח (לפי הטעם)
פפריקה מתוקה (לפי הטעם)
פפריקה חריפה (לפי הטעם)
פלפל שחור (לפי הטעם)
6 ביצים
אופן ההכנה:
1. מניחים במחבת כף שמן ומחממים אותה, מוסיפים למחבת את הפלפלים ומבשלים 3-4 דקות עד שהם מתרככים טיפה.
2. מוסיפים את העגבניות הקצוצות למחבת מערבבים בעדינות ומנמיכים את החום לאש בינונית, סוגרים את המחבת ומבשלים במשך 6-7 דקות.
3. קוצצים את השום דק דק ומוסיפים למחבת.
4. מוסיפים את הרסק עגבניות שום והתבלינים מערבבים וממתינים 1-2 עד להתאחדות הטעמים.
5. מוסיפים את הביצים למחבת, מכסים אותה במכסה ומבשלים במשך 7 דקות עד שהביצים מוכנות (עמית היה אוהב להפוך אותן).
6. בתאבון!